Ajankohtaista

Etsimme projekti-insinööriä metallirakenteiden suunnittelu- ja projektitehtäviin

PROJEKTI-INSINÖÖRI

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme uutta Projekti-insinööriä metallirakenteiden suunnittelu- ja projektitehtäviin. Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävän kuvaus

Projektisuunnittelijana vastaat projektikohtaisesti eri rakennuskohteiden metallirakennesuunnittelusta sekä projektien tuloksellisesta läpiviemisestä. Tehtävä sisältää mm. työmaakäyntejä, valmistuskuvien laadintaa, rakennesuunnittelua, materiaalihankintoja sekä asiakirjojen dokumentointia ja hallintaa. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden sekä sidosryhmään kuuluvien yritysten ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta

Soveltuvaa alan koulutusta esim. insinööri AMK tai DI. Voit olla juuri alalle valmistuva tai valmistunut, mutta pääasia on, että otat vastuun työstäsi ja haluat kehittyä alan huippuosaajaksi. Olet halukas oppimaan uutta. Sinulla on jo kokemusta vastaavista työtehtävistä ja tuntemusta rakennusalalta sekä rakennesuunnittelusta. Kykyä ja halua hoitaa eri laajuisia projekteja sekä suunnittelutehtäviä. Omaat aikaisemman suunnittelutaustan, kuten CAD-suunnitteluohjelmiston käytön sekä vahvat atk-taidot. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä itsenäistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle

Itsenäisen, vastuullisen työtehtävän metallialan projektitehtävissä pitkään alalla toimineessa perheyrityksessä. Saat mahdollisuuden olla osana mielenkiintoisia ja näyttäviä rakennushankkeita. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työllesi, sillä alkuun pääset tekemään työtä pitkän kokemuksen omaavien ammattilaisten ohjauksessa.

Lisätietoja sinulle antaa Raision Metalli Oy:n toimitusjohtaja Janika Tavola, puh. 044-533 2530.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2019 mennessä osoitteeseen janika.tavola@raisionmetalli.fi.