Yritys

Metalli- ja
julkisivurakentaja

Raision Metalli Oy on vuonna 1978 toimintansa aloittanut metalli- ja julkisivurakentaja, joka valmistaa laadukkaita metallirakenteisia ovia, ikkunoita, lasiseiniä ja lasikatteita sekä rautarakenteita. Yrityksen toimialana on nykyisin erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Yli 40 vuoden vankka kokemus metalli- ja julkisivurakentamisesta

Raision Metalli Oy:n toiminta perustuu yli 40 vuoden vankkaan osaamiseen ja ammattitaitoon metalli- ja julkisivurakentamisessa sekä luotettavaan yhteistyöhön pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksen toimialueena on Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme ja Uusimaa. Asiakkaita ovat pääasiassa rakennusliikkeet, julkisyhteisöt, taloyhtiöt ja pientalorakentajat.


Metallirakenteiden valmistaja

Raision Metalli Oy valmistaa pääasiassa pulveripolttomaalatusta tai anodisoidusta alumiinista sekä pintakäsitellystä teräksestä rakenteita; liike-, toimisto-, julkis-, kerrostalo- ja teollisuusrakennuksiin sekä pientaloihin. Käyttämiämme alumiini- ja teräsprofiilijärjestelmiä ovat Purso, Schüco, Jansen ja Forster.

Oviremontteja taloyhtiöille
avaimet käteen -periaatteella

Raision Metalli Oy toteuttaa myös taloyhtiöille oviremontteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamamme yksilöllinen suunnittelu ja valmistus, laaja varustevalikoima sekä ammattitaitoinen asennus takaavat viimeistellyn lopputuloksen. Kysy lisää!